. Cina High Performance Jerona filter cadar Produsén jeung Supplier |DEYI
  • banner_01

Lambaran filter Jerona Kinerja Tinggi

Katerangan pondok:

Tembok Besar H runtuyan lembar filter jero geus ngaronjat kapasitas nyerep sedimen, sarta dimekarkeun pikeun minuhan sarat produksi perlu fluks filtration gedé.

Lembar kalayan kinerja klarifikasi beredar loba dipaké dina spesialis sarta aplikasi nangtang.Kusabab stabilitas cadar digabungkeun sareng umur lambar anu panjang, sterilitas sareng integritas, séri ieu nyertakeun rentang ingetan anu lega anu ngamungkinkeun adaptasi anu tepat pikeun unggal tugas filtrasi masing-masing.


  • model:Waktos Aliran (s)①
  • SCH-610:20"-55"
  • SCH-620:2'-5'
  • SCH-625:5'-15'
  • SCH-630:15'-25'
  • SCH-640:25'-35'
  • SCH-650:35'- 45'
  • SCH-660:45'-55'
  • SCH-680:55'-65'
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngundeur

    Kaunggulan husus

    Média homogen sareng konsisten, sayogi dina sababaraha sasmita
    Stabilitas media kusabab kakuatan baseuh anu luhur
    Kombinasi permukaan, jero sareng filtrasi adsorptive
    Struktur pori idéal pikeun ingetan dipercaya tina komponén pikeun dipisahkeun
    Pamakéan bahan baku kualitas luhur pikeun kinerja klarifikasi tinggi
    hirup jasa ékonomi ngaliwatan kapasitas nahan kokotor tinggi
    Kontrol kualitas komprehensif sadaya bahan baku sareng bantu
    Ngawaskeun dina prosés mastikeun kualitas konsisten

    Aplikasi:

    Clarifying filtration
    filtration rupa
    Kuman ngurangan filtration
    Kuman nyoplokkeun filtration

    Produk runtuyan H geus kapanggih ditampa lega dina filtration tina arwah, bir, sirop pikeun inuman lemes, gelatines jeung kosmétik, ditambah sumebarna rupa-rupa zat antara kimia jeung farmasi jeung produk ahir.

    12

    Konstituén Utama

    Lambaran saringan jero H Series didamel tina bahan alami anu murni:

    • Selulosa
    • Saringan alam ngabantosan bumi diatomaceous
    • résin kakuatan baseuh

    Relatif ingetan Peunteun

    singliemg3
    * Angka-angka ieu parantos ditangtukeun saluyu sareng metode tés in-house.
    *Kinerja panyabutan anu épéktip tina lambaran saringan gumantung kana kaayaan prosés.

    Data Fisik

    Inpormasi ieu dimaksudkeun salaku pedoman pikeun milih lambaran saringan jero Tembok Besar.

    Modél Waktos Aliran (s)① Ketebalan (mm) Laju ingetan nominal (μm) Perméabilitas cai ②(L/m²/min△=100kPa) Kakuatan Bursting Garing (kPa≥) Kakuatan Bursting Baseuh (kPa≥) kandungan abu%
    SCH-610 20″-55″ 3.4-4.0 15-30 3100-3620 550 160 32
    SCH-620 2'-5' 3.4-4.0 4-9 240-320 550 180 35
    SCH-625 5'-15' 3.4-4.0 2-5 170-280 550 180 40
    SCH-630 15'-25' 3.4-4.0 1-2 95-146 500 200 40
    SCH-640 25'-35' 3.4-4.0 0.8-1.5 89-126 500 200 43
    SCH-650 35′- 45′ 3.4-4.0 0.5-0.8 68-92 500 180 48
    SCH-660 45′-55′ 3.4-4.0 0.3-0.5 23-38 450 180 51
    SCH-680 55′-65′ 3.4-4.0 0.2-0.4 23-33 450 160 52

    ①Waktu alur nyaéta indikator waktu anu digunakeun pikeun ngévaluasi akurasi panyaring tina lambaran saringan.Ieu sarua jeung waktu nu diperlukeun pikeun 50 ml cai sulingan ngaliwatan 10 cm' lambar filter dina kaayaan tekanan 3 kPa jeung 25 ° C.

    ②Perméabilitas diukur dina kaayaan uji kalayan cai bersih dina tekanan 25°C (77°F) jeung 100kPa, 1bar (A14.5psi).

    Angka-angka ieu parantos ditangtukeun saluyu sareng metode tés in-house sareng metodeu Standar Nasional Cina.Kaluaran cai mangrupikeun nilai laboratorium anu ngacirian lambaran saringan jero Tembok Besar anu béda.Ieu sanes laju aliran dianjurkeun.

    Hubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep, kami bakal nyayogikeun produk anu langkung saé sareng jasa anu pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    WeChat

    whatsapp