. Palanggan - Shenyang Great Wall Filtration Co., Ltd.
  • banner_01

Palanggan

mitra alus teuing jeung customer

Kami untung boga loba konsumén unggulan sakuliah dunya.Kusabab aplikasi béda produk, urang bisa nyieun babaturan di loba industri.Hubungan antara konsumén urang jeung urang teu ngan gawé babarengan, tapi ogé babaturan jeung guru.Urang salawasna bisa diajar pangaweruh anyar ti konsumén urang.

Kiwari konsumén koperasi alus teuing jeung agén urang aya di sakuliah dunya: AB InBev, ASAHI, Carlsberg, Coca-Cola, DSM, Elkem, Ksatria Hideung Kuda Winery, NPCA, Novozymes, PepsiCo jeung saterusna.

Alkohol

hzlogo (9)
hzlogo (1)
hzlogo (2)
hzlogo (3)
hzlogo (4)
hzlogo (5)
hzlogo (6)
hzlogo (7)
hzlogo (8)

Biologi

hzlogo (18)
hzlogo (17)
hzlogo (16)
hzlogo (15)
hzlogo (14)
hzlogo (13)
hzlogo (12)
hzlogo (11)
hzlogo (10)

Kimia

hzlogo (19)
hzlogo (20)
hzlogo (22)
hzlogo (23)
hzlogo (24)
hzlogo (25)
hzlogo (26)

Dahareun Jeung Inuman

hzlogo (27)
hzlogo (28)
hzlogo (29)
hzlogo (30)
hzlogo (31)
hzlogo (33)
hzlogo (19)
konsumén (4)

Ngarengsekeun tantangan filtrasi kompléks

Great Wall salawasna nempel pentingna hébat kana R&D, kualitas produk jeung jasa jualan.Insinyur aplikasi sareng tim R&D kami parantos komitmen pikeun ngarengsekeun masalah panyaring anu sesah pikeun para nasabah.Kami nganggo alat-alat filtrasi jero sareng produk pikeun ngalakukeun percobaan di laboratorium, sareng teraskeun ngalacak pamasangan sareng operasi alat-alat pabrik pelanggan.

konsumén (3)
konsumén (1)
konsumén (5)
konsumén (2)

Ningali matak percanten

Kami ngalaksanakeun seueur pamariksaan kualitas unggal taun, anu parantos diakui ku palanggan grup.
Kami ngabagéakeun perjalanan lapangan anjeun.

  • b6c86410
  • fc9f6f30
  • d360660a
  • e8e5daa6
  • 7b8920eun
  • 49dac6ac
  • 690dcffb
  • b57c36a5

WeChat

whatsapp