. Unduh - Shenyang Great Wall Filtration Co., Ltd.
  • banner_01

Ngundeur

  • Lembar Data Téknis
  • Dokumén Téknis
  • Sertipikat

Kusabab kamajuan téknologi anu aya hubunganana sareng produk, sistem, sareng / atanapi jasa anu dijelaskeun di dieu, data sareng prosedur tiasa robih tanpa aya bewara.

Tembok Besar gaduh tim penjualan anu kuat di sakumna dunya.Mangga konsultasi wawakil Tembok Besar Anjeun pikeun inpo nu leuwih lengkep

Milarian brosur sareng pamflet saringan jero kami pikeun diunduh di dieu.Anjeun tiasa mendakan inpormasi ngeunaan sadaya produk nyaring kami (sapertos saringan, modul sareng lembar) pikeun industri médis, élmu kahirupan, biotéhnologi, kadaharan sareng inuman.

Urang minuhan tanggung jawab urang ku mastikeun yén produk urang minuhan standar kualitas nasional jeung internasional, sarta manufaktur luyu jeung aturan Sistim Manajemén Kualitas ISO 9001 sarta Sistem Manajemén Lingkungan ISO 14001.

Sertifikasi ieu marios yén Sistem Jaminan Kualitas lengkep anu fungsina lengkep anu nyertakeun pamekaran produk, kontrol kontrak, pamilihan supplier, nampi pamariksaan, produksi, pamariksaan ahir, manajemén inventaris, sareng kiriman parantos dilaksanakeun.Bahan baku anu dianggo dina produksi dikintunkeun ka kontrol khusus.Salaku tambahan, tés kontinyu sareng diulang-ulang dilaksanakeun salami prosés manufaktur.Kualitas anu ketat sareng kontrol lingkungan nalika manufaktur ngajamin standar kualitas luhur sareng kabersihan média filter Tembok Besar, sahingga nyumponan sarat khusus para nasabah.Produk kami diverifikasi sareng disertipikasi ku lembaga éksternal mandiri pikeun nunjukkeun kasesuaian kami pikeun industri pangan.

Kami ogé ngagaduhan seueur sertipikat khusus anu sayogi upami dipénta.


WeChat

whatsapp