. Kaunggulan Brand - Shenyang Great Wall Filtration Co., Ltd.
  • banner_01

Kaunggulan merek

Kaunggulan merek

"Reliable & Professional" nyaeta evaluasi customer urang.Kami komitmen pikeun nyayogikeun produk kualitas anu konsisten pikeun konsumén urang.

33 taun industriakumulasi

Dina 1989, Bapak Du Zhaoyun, pangadeg perusahaan, ngajajah prosés produksi lambar saringan jeung hasil nempatkeun kana operasi.Dina waktos éta, pasar lembar saringan domestik dasarna dijajah ku merek asing.Saatos 30 taun budidaya kontinyu, kami geus dilayanan rébuan konsumén di imah jeung di mancanagara.

Pinunjulkamampuhan teknis

pageico-(2)

Urang ngagantelkeun pentingna kana téhnologi jeung R & D. Dina 2008, kami diondang ku Administrasi Standardisasi Républik Rahayat Cina pikeun ilubiung dina rumusan standar nasional lambar filter.

pageico-(3)

Dina hal kamampuan deteksi, laboratorium urang tiasa ngalaksanakeun 24 tés téknis kalebet eusi éndotoksin, présipitasi ion logam, ukuran partikel sareng deteksi pori sareng saterasna.

pageico (1)

Gumantung kana tim insinyur aplikasi anu kuat, kami komitmen pikeun ngadukung para nasabah dina sababaraha industri ti waktos prosés disetél di laboratorium dugi ka produksi skala pinuh.

GBT-25435-2010

GBT 25437-2010, GBT 25435-2010
(Standar nasional Cina tina lambar filter)

Kecap Pamuka
Standar ieu diajukeun ku Déwan Industri Lampu Nasional Cina.
Standar ieu aya dina yurisdiksi Komite Téknis Standardisasi Industri Kertas Nasional (SAC/TC141).
Standar ieu disusun ku: China Pulp and Paper Research Institute,
Shenyang Great Wall Filtration Co., Ltd., Komite Standardisasi Asosiasi Kertas Cina, sareng Pusat Pengawasan Kualitas Kertas Nasional sareng Pusat Inspeksi.
The drafters utama standar ieu: Cui Liguo naDu Zhaoyun.

*Kecap anu ditandaan nyaéta nami perusahaan kami sareng nami manajer umum.

laboratorium (2)
laboratorium (1)
laboratorium (3)

Kasus beungharngarojong kami pikeun ngajawab sagala rupa masalah

Ngaliwatan akumulasi loba kasus, urang manggihan yén kaayaan nyaring Tumbu pisan béda.Aya bédana dina bahan, lingkungan pamakéan, sarat jeung saterusna.Ku alatan éta, kasus euyeub ngamungkinkeun urang nyadiakeun konsumén jeung saran pamakéan berharga tur pilih model produk paling merenah.

Lengkepmanajemén kualitassistem

Kami ngagaduhan sertifikasi kualifikasi lengkep sareng sistem manajemen kualitas sora.

Produk urang sasuai jeung standar GB4806.8-2016 (Persyaratan Kasalametan Umum pikeun Bahan Pangan-Kontak sareng Artikel), sareng nyumponan sarat AS FDA 21 CFR (Administrasi Pangan sareng Narkoba).Pabrikan saluyu sareng aturan Sistem Manajemén Kualitas ISO 9001 sareng Sistem Manajemén Lingkungan ISO 14001.

Sertipikat (2)
Sertipikat (1)
Sertipikat (4)
Sertipikat (3)

WeChat

whatsapp