. FAQ - Shenyang Great Wall Filtration Co., Ltd.
  • banner_01

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami pabrik manufaktur profésional tina lambar Filter, kami bisa nyadiakeun Anjeun sareng kualitas luhur sarta workmanship sampurna.produk OEM jeung ODM.

Q: Naon bahan Produk anjeun?

A: Produk kami diwangun ti bubur kai kualitas luhur, bubur katun, selulosa, bumi diatomaceous jeung saterusna.

Q: Naon kawijakan sampel anjeun?

A: Urang bisa nyadiakeun sababaraha sampel bébas pikeun test anjeun, sarta angkutan barang bakal dibayar ku samping Anjeun.

Q: Dupi anjeun tiasa ngadamel ukuran naon?

A: Sumuhun, urang tiasa ngalakukeun ukuran naon nurutkeun pamundut anjeun.

Q: Naon waktos manufaktur sareng pengiriman anjeun?

A: Ngeunaan 15-25 poé sanggeus confirming rinci.

Q: Naon sertifikasi anjeun gaduh?

A:
1).Sistem Manajemén Kualitas ISO 9001 sareng Sistem Manajemén Lingkungan ISO 14001.
2).Sertipikat kontak dahareun
3).Lulus uji SGS pikeun minuhan sarat FDA
Produk anu bahan baku alam murni, sarta bisa diuji nurutkeun sarat customer, kaasup kalsium jeung magnésium ion sarta deteksi logam beurat


WeChat

whatsapp