. Cina A Series Jerona Filter lambar Jeung High nyerep Produsén jeung Supplier |DEYI
  • banner_01

A Series Jerona Filter lambar Jeung Nyerep High

Katerangan pondok:

Great Wall A runtuyan lambar throughput tinggi dicirikeun ku dénsitas rélatif low maranéhanana, volume void tinggi, kapasitas nyerep leuwih gede jeung ngaronjat jero.
Kapasitas nahan kokotor anu luhur sareng kakuatan burst dirumuskeun khusus pikeun klarifikasi cairan anu koloid, kentel pisan sareng cairan anu ngandung partikel, anu bakal gancang ngahalangan sasmita saringan anu sanés.
Dina rupa-rupa tugas filtrasi, sapertos filtrasi cair kalayan viskositas tinggi atanapi beban partikel, struktur najis kasar, kristalin, amorf, atanapi sapertos gél, lambaran ieu tiasa masihan mangpaat pikeun ngirangan biaya filtrasi ogé kajelasan produk anu saé.


  • model:Beurat per UnitArea (g/m2)
  • SCA-030:620-820
  • SCA-040:710-910
  • SCA-060:920-1120
  • SCA-080:1020-1220
  • SCA-090:950-1150
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngundeur

    A Series JeronaLembar saringanKaunggulan husus

    Kapasitas nahan kokotor anu luhur pikeun filtrasi ékonomi
    Dibédakeun serat sareng struktur rongga (wilayah permukaan internal) pikeun rentang panglegana sareng kaayaan operasi.
    Kombinasi idéal filtration
    Sipat aktif sareng adsorptive ngajamin kasalametan maksimal
    Bahan baku pisan murni sahingga pangaruh minimal dina filtrates
    Ku ngagunakeun jeung milih selulosa-purity luhur, eusi ion bisa diumbah téh exceptionally low
    Jaminan kualitas komprehensif pikeun sadaya bahan baku sareng bantu sareng intensif
    Kontrol prosés mastikeun kualitas konsisten tina produk rengse

    A Series JeronaLembar saringanAplikasi:

    A Series Jerona Filter Lembar

    Lambaran saringan Great Wall A Series mangrupikeun jinis anu dipikaresep pikeun filtrasi kasar cairan anu kentel pisan.Kusabab struktur rongga pori anu ageung, lambaran saringan jero nawiskeun kapasitas nahan kokotor anu luhur pikeun partikel najis sapertos gél.Lambaran saringan jero utamana digabungkeun sareng alat saringan pikeun ngahontal filtrasi ékonomi.

    Aplikasi utama: Kimia rupa / khusus, biotéhnologi, farmasi, kosmétik, kadaharan, jus buah, sareng sajabana.

    A Series Jerona Filter Lembar Konstituén Utama

    Tembok Besar A sedeng filter jero runtuyan dijieunna tina bahan selulosa purity tinggi.

    A Series Jerona Filter lambar Relatif ingetan Peunteun

    Relatif ingetan Rating4

    * Angka-angka ieu parantos ditangtukeun saluyu sareng metode tés in-house.

    *Kinerja panyabutan anu épéktip tina lambaran saringan gumantung kana kaayaan prosés.

    A Series Jerona Filter Lembar Data Fisik

    Inpormasi ieu dimaksudkeun salaku pedoman pikeun milih lambaran saringan jero Tembok Besar.

    Modél Massa per UnitArea (g/m2) Waktos Aliran (s) ① Ketebalan (mm) Laju ingetan nominal (μm) Perméabilitas cai ②(L/m²/min△=100kPa) Kakuatan Bursting Garing (kPa≥) Kakuatan ledakan baseuh (kPa≥) kandungan abu%
    SCA-030 620-820 5″-15″ 2.7-3.2 95-100 16300-17730 150 150 1
    SCA-040 710-910 10″-30″ 3.4-4.0 65-85 9210-15900 350 1
    SCA-060 920-1120 20″-40″ 3.2-3.6 60-70 8100-13500 350 1
    SCA-080 1020-1220 25″-55″ 3.5-4.0 60-70 7800-12700 450 1
    SCA-090 950-1150 40″-60″ 3.2-3.5 55-65 7300-10800 350 1

    Hubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep, kami bakal nyayogikeun produk anu langkung saé sareng jasa anu pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    WeChat

    whatsapp