. Cina Creped Filter Paper kalawan aréa nyaring badag Produsén jeung Supplier |DEYI
  • banner_01

Kertas Saringan Creped kalayan daérah panyaring anu ageung

Katerangan pondok:

kertas filter Creped dijieunna tina bubur kai;lolobana dipaké pikeun filtration gancang précipitates rélatif kasar;Kusabab struktur creped maranéhna nyadiakeun aréa filtration leuwih badag batan kertas filter lemes.Sasmita kalawan résistansi burst baseuh > 30 kPa disebut baseuh-strengthened sahingga cocog pikeun tekanan atawa filtration vakum.
Contona: cocog jeung saringan minyak goreng.Hal ieu dianggo pikeun ngagoreng saringan minyak KFC sareng McDonald's.

Tembok Besar nyayogikeun anjeun sajumlah kertas saringan pikeun seueur tugas filtrasi sareng ngadukung anjeun dina ngarengsekeun sadaya tantangan filtrasi anjeun.


  • Kelas:Beurat per Unit Wewengkon (g/m²)
  • CR130:120-140
  • CR150K:140-160
  • CR150:150-170
  • CR170:165-175
  • CR200:190-210
  • CR300K:295-305
  • CR300:295-305
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngundeur

    Kertas Filter CrepedAplikasi:

    Kertas saringan Great Wall kalebet sasmita anu cocog pikeun filtrasi kasar umum, saringan halus, sareng nahan ukuran partikel anu ditangtukeun nalika klarifikasi rupa-rupa cair.Kami ogé nawiskeun sasmita anu dianggo salaku septum pikeun nahan bantosan saringan dina pelat sareng pigura saringan pencét atanapi konfigurasi filtrasi anu sanés, pikeun ngaleungitkeun tingkat partikel anu rendah, sareng seueur aplikasi anu sanés.
    Sapertos: produksi alkohol, inuman lemes, sareng inuman jus buah, pamrosésan tuangeun sirop, minyak goreng, sareng pondok, pagawean logam sareng prosés kimiawi sanés, pemurnian sareng pamisahan minyak bumi sareng lilin.
    Mangga tingal pituduh aplikasi pikeun inpormasi tambahan.

    KrépétKertas FilterFitur

    • permukaan creped Uniformly kalawan serat selulosa pre-jaket pikeun leuwih badag, aréa permukaan leuwih éféktif.
    • Ngaronjat aréa permukaan kalawan laju aliran leuwih luhur batan saringan baku.
    • Laju aliran High bisa dijaga bari éféktif nyaring, jadi filtration of viskositas tinggi atawa cairan konsentrasi partikel luhur bisa dipigawé.
    •Basah-dikuatkeun.

    kertas saringan

    Spésifikasi Téknis Filter Creped

    Kelas Beurat per Unit Wewengkon (g/m²) Ketebalan (mm) Waktos Aliran (6ml)① Kakuatan Bursting Garing (kPa≥) Kakuatan Bursting baseuh (kPa≥) Warna
    CR130 120-140 0.35-0.4 4″-10″ 100 40 bodas
    CR150K 140-160 0,5-0,65 2″-4″ 250 100 bodas
    CR150 150-170 0,5-0,55 7″-15″ 300 130 bodas
    CR170 165-175 0.6-0.7 3″-7″ 170 60 bodas
    CR200 190-210 0.6-0.65 15″-30″ 460 130 bodas
    CR300K 295-305 0.9-1.0 8″-18″ 370 120 bodas
    CR300 295-305 0.9-1.0 20″-30″ 370 120 bodas

    Waktu nu diperlukeun pikeun 6ml cai sulingan ngaliwatan 100cm2kertas saringan dina suhu kira-kira 25 ℃

    Kumaha Saringan Kertas Gawé?

    Kertas saringan sabenerna saringan jero.Rupa-rupa parameter mangaruhan efektivitasna: ingetan partikulat mékanis, nyerep, pH, sipat permukaan, ketebalan sareng kakuatan kertas saringan ogé bentuk, dénsitas sareng kuantitas partikel anu bakal dipikagaduh.Éndapan anu disimpen dina saringan ngabentuk "lapisan kuéh", anu - gumantung kana dénsitasna - beuki mangaruhan kana kamajuan filtrasi sareng sacara pasti mangaruhan kamampuan ingetan.Ku sabab kitu, penting pikeun milih kertas saringan anu leres pikeun mastikeun filtrasi anu efektif.Pilihan ieu ogé gumantung kana metode filtrasi anu bakal dianggo, diantara faktor sanésna.Salaku tambahan, jumlah sareng sipat médium anu disaring, ukuran partikel padet anu bakal dileungitkeun sareng tingkat klarifikasi anu diperyogikeun sadayana penting pikeun milih pilihan anu leres.

    Tembok Besar nengetan husus ka kontrol kualitas dina prosés kontinyu;Sajaba ti éta, cék rutin sarta nganalisa pasti bahan baku sarta unggal produk rengse individuassure kualitas luhur konstanta sarta uniformity produk.

    Punten wartosan kami, kami bakal ngatur ahli téknis pikeun nyayogikeun anjeun solusi filtrasi pangsaéna


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    WeChat

    whatsapp