• banner_01

Warta

  • Tetep nyata sareng budak leutik, sareng impian pikeun masa depan - Kolot mangrupikeun guru anu pangsaéna pikeun murangkalih

    Tetep nyata sareng budak leutik, sareng impian pikeun masa depan - Kolot mangrupikeun guru anu pangsaéna pikeun murangkalih

    Dipangaruhan ku wabah, barudak Shenyang geus ditunda sakola saprak Maret 17. Sanggeus ampir sabulan karantina imah ketat, aranjeunna laun neruskeun hirup normal saprak April 13. Dina usum paling geulis ieu, nalika barudak kudu deukeut jeung alam jeung ngarasa . ..
    Maca deui
  • Poé Awéwé Internasional - Hayu Kahirupan Jadi Puisi

    Poé Awéwé Internasional - Hayu Kahirupan Jadi Puisi

    Urang babarengan ngagungkeun Poé Awéwé Internasional.Harga diri, perbaikan diri, kapercayaan diri, sareng cinta diri mangrupikeun usaha urang;gentleness, virtuousness, Persib, jeung kumawula kareueus urang;dina perjalanan kahirupan, urang sigana biasa, tapi urang wani nahan satengah ...
    Maca deui
  • Organisasi kagiatan

    Organisasi kagiatan

    Dina soré 25 Nopémber 2020, Ibu Du Juan sumping di kampus Benxi Universitas Farmasi Shenyang sareng 10 staf saringan tembok hébat, sareng patepang sareng diréktur Anping tina Kepala Bagian, Meng Yi, timbalan sekretaris panitia Partai. nu College of apoték, Liu Yucheng, dep...
    Maca deui
  • Cinta jeung Warisan

    Cinta jeung Warisan

    Dina 1989, Bapak Zhaoyun Du ngadegkeun Shenyang Great Wall Filtration Co., Ltd., dimimitian ti scratch, sarta nyieun kontribusi hébat kana ngembangkeun industri lambar filter Cina urang.Taun 2013, Zhaoyun Du maot.Salila tujuh taun, Ibu Du Juan, manajer umum generasi anyar, geus mingpin leuwih ...
    Maca deui
  • "Perhatikeun kaamanan seuneu jeung ningkatkeun kasadaran pencegahan" - Great Wall Filter bor seuneu

    "Perhatikeun kaamanan seuneu jeung ningkatkeun kasadaran pencegahan" - Great Wall Filter bor seuneu

    Nengetan patempuran seuneu sareng nempatkeun kahirupan heula!Pikeun ningkatkeun kasadaran kaamanan seuneu sadaya karyawan, ningkatkeun kamampuan pikeun mareuman seuneu awal, ngamajukeun palaksanaan karya kaamanan perusahaan sareng ngajaga kasalametan sadaya karyawan ...
    Maca deui
  • Mawar Sonorous, seungit anca - filtrasi Tembok Besar 2021 kagiatan Poé Awéwé Internasional

    Mawar Sonorous, seungit anca - filtrasi Tembok Besar 2021 kagiatan Poé Awéwé Internasional

    2021.3.8 Poé Awéwé Internasional Ngaran lengkep Poé Awéwé Internasional: "Hak awéwé PBB sareng dinten perdamaian internasional" mangrupikeun festival anu khusus, haneut sareng bermakna pikeun ngémutan usaha keras awéwé pikeun narékahan hak-hakna sorangan sareng ngagungkeun Awéwé...
    Maca deui
  • 2021 Cina (Guangzhou) Uleman Pameran API

    2021 Cina (Guangzhou) Uleman Pameran API

    Tembok Besar ngabagéakeun anjeun ka stan kami pikeun komunikasi sareng diskusi! Inpormasi paméran: 86th China (Guangzhou) International Pharmaceutical API / panengah / bungkusan / Equipment Fair sareng paméran Farmasi Internasional China (industri) dina 2021 Waktos: 26-28 Mei 2021 ...
    Maca deui

WeChat

whatsapp