. Cina Jerona Filter lambar Standar Series Produsén jeung Supplier |DEYI
  • banner_01

Jero Filter Lambaran Standar Series

Katerangan pondok:

Tembok Besar Standar Series Jerona Filter LambaranPikeun rupa-rupa aplikasi

The Standard Series ngabogaan rentang lega sasmita ingetan nu mulus nutupan 20,0 nepi ka 0,2 µm.Ieu mastikeun média saringan nyumponan syarat filtrasi cair.

Kusabab struktur pori anu optimal sareng sipat adsorpsi, lambaran saringan jerona gaduh prestasi klarifikasi anu saé dina sababaraha sasmita, cocog pikeun réduksi mikroba sareng aplikasi anu ngabutuhkeun polishing, halus, klarifikasi, sareng filtrasi kasar.


  • model:Waktos Aliran (s)
  • SCP-309:30"-2"
  • SCP-311:1'30-4'
  • SCP-312:4'-7'
  • SCP-321:7'-10'
  • SCP-332:10'-20'
  • SCP-333:20'-30'
  • SCP-333H:15'-25'
  • SCP-334:30'-40'
  • SCP-334H:25'-35'
  • SCP-335:40'-50'
  • SCP-336:50'-70'
  • SCP-337:60'-80'
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngundeur

    Runtuyan bakuLembar Filter JeronaKaunggulan husus

    Média homogen sareng konsisten, sayogi dina sababaraha sasmita
    Stabilitas media kusabab kakuatan baseuh anu luhur
    Kombinasi permukaan, jero sareng filtrasi adsorptive
    Struktur pori idéal pikeun ingetan dipercaya tina komponén pikeun dipisahkeun
    Pamakéan bahan baku kualitas luhur pikeun kinerja klarifikasi tinggi
    hirup jasa ékonomi ngaliwatan kapasitas nahan kokotor tinggi
    Kontrol kualitas komprehensif sadaya bahan baku sareng bantu
    Ngawaskeun dina prosés mastikeun kualitas konsisten

    Runtuyan bakuLembar Filter JeronaAplikasi:

    Standar Series Depth Filter Sheets Pikeun Rupa-rupa Aplikasi

    Clarifying Filtrasi sarta Filtrasi Kasar
    SCP-309, SCP-311, SCP-312 lembar saringan jero kalayan struktur rongga volume ageung.Lambaran saringan jero ieu gaduh kapasitas nahan partikel anu luhur sareng cocog pisan pikeun ngajelaskeun aplikasi filtrasi.

    Pangurangan Mikroba sareng Fine Filtration
    SCP-321, SCP-332, SCP-333, SCP-334 lembar filter jero pikeun achieving gelar luhur klarifikasi.Jinis lambar ieu tiasa dipercaya nahan partikel ultrafine sareng gaduh pangaruh pangurangan kuman, ngajantenkeun aranjeunna cocog pisan pikeun nyaring cair tanpa halimun sateuacan disimpen sareng dibotolkeun.

    Pangurangan sareng Panyabutan Mikroba
    SCP-335, SCP-336, SCP-337 lembar saringan jero kalayan laju ingetan kuman anu luhur.Jenis lambar ieu utamana cocog pikeun botol steril tiis atanapi nyimpen cairan.Laju ingetan kuman anu luhur kahontal ngaliwatan struktur pori-pori tina lambaran saringan jero sareng poténsi éléktrokinétik kalayan pangaruh adsorptif.Kusabab kapasitas ingetan anu luhur pikeun bahan koloid, jinis lambar ieu cocog pisan salaku saringan kanggo saringan mémbran salajengna.

    Aplikasi utama:Anggur, bir, jus buah, arwah, kadaharan, kimia rupa / husus, biotéhnologi, farmasi, kosmétik jeung saterusna.

    Baku Series JeronaLembar saringans Konstituén Utama

    Lambaran saringan jero Series Standar didamel tina bahan alami anu murni:

    • Selulosa
    • Saringan alam ngabantosan bumi diatom (DE, Kieselguhr)
    • résin kakuatan baseuh

    Baku Series Jerona Filter lambar Relatif ingetan Peunteun

    singliemg1

    * Angka-angka ieu parantos ditangtukeun saluyu sareng metode tés in-house.
    *Kinerja panyabutan anu épéktip tina lambaran saringan gumantung kana kaayaan prosés.

    Standar Series Jerona Filter lambar Data fisik

    Inpormasi ieu dimaksudkeun salaku pedoman pikeun milih lambaran saringan jero Tembok Besar.

    Modél Waktos Aliran (s) ① Ketebalan (mm) Laju ingetan nominal (μm) Perméabilitas cai ②(L/m²/min△=100kPa) Kakuatan Bursting Garing (kPa≥) Kakuatan ledakan baseuh (kPa≥) kandungan abu%
    SCP-309 30″-2″ 3.4-4.0 10-20 425-830 550 180 28
    SCP-311 1'30-4' 3.4-4.0 5-12 350-550 550 230 28
    SCP-312 4'-7' 3.4-4.0 3-6 200-280 550 230 35
    SCP-321 7'-10' 3.4-4.0 1.5-3.0 160-210 550 200 37.5
    SCP-332 10'-20' 3.4-4.0 0.8-1.5 99-128 550 200 49
    SCP-333 20'-30' 3.4-4.0 0.6-1.0 70-110 500 200 48
    SCP-333H 15'-25' 3.4-4.0 0.8-1.5 85-120 550 180 46
    SCP-334 30′-40′ 3.4-4.0 0.5-0.8 65-88 500 200 47
    SCP-334H 25′-35′ 3.4-4.0 0.6-0.8 70-105 550 180 46
    SCP-335 40′-50′ 3.4-4.0 0.3-0.45 42-68 500 180 52
    SCP-336 50′-70′ 3.4-4.0 0.2-0.4 26-47 450 180 52
    SCP-337 60′-80′ 3.4-4.0 0.2-0.3 21-36 450 180 52

    Hubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep, kami bakal nyayogikeun produk anu langkung saé sareng jasa anu pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    WeChat

    whatsapp