. Tim - Shenyang Great Wall Filtration Co., Ltd.
  • banner_01

Tim

Kakuatan urang anu paling berharga nyaétajalma urang

Sapanjang 30 taun katukang, karyawan Tembok Besar parantos ngahiji.Kiwari, Tembok Besar ngagaduhan ampir 100 pagawé.Kami ngagaduhan 10 departemén anu tanggung jawab pikeun R&D, kualitas, produksi, penjualan, pengadaan, kauangan, logistik, bungkusan, logistik, jsb.

Urang sering ngatur kagiatan pagawe pikeun bersantai dulur jeung nyieun hubungan urang ngadeukeutan.Sadaya karyawan urang damel babarengan unggal dinten sareng marengan silih sapertos kulawarga.

c851f411

Kamajuan perusahaan gumantung kana usaha masing-masing, dina waktos anu sami, Tembok Besar terus-terusan ngadorong sareng ngadorong kamajuan sadayana.

Kami reueus gaduh tim hébat spesialis khusus.Sadaya staf kami komitmen pikeun mastikeun sareng terus ningkatkeun kualitas produk sareng jasa.

Tim husus (4)
Tim husus (2)
Tim husus (6)
Tim husus (5)

WeChat

whatsapp