. Perusahaan - Shenyang Great Wall Filtration Co., Ltd.
  • banner_01

Perusahaan

tunggal

Tentang Kami

Filtrasi Tembok BesarBubuka

Filtrasi Tembok Besar diadegkeun dina 1989 sareng didasarkeun di ibukota Propinsi Liaoning, Kota Shenyang, Cina.

Tembok Besar mangrupikeun supplier utama solusi filtrasi jero lengkep.Kami ngembangkeun, ngahasilkeun, sareng nyayogikeun solusi filtrasi sareng média filtrasi jero kualitas luhur pikeun rupa-rupa aplikasi, kalebet tuangeun, inuman, alkohol, anggur, bahan kimia khusus sareng khusus, kosmétik, industri farmasi ogé dina biotéhnologi.

AHLI

Papanggih UrangDedicatedTim

Sapanjang 30 taun katukang, karyawan Tembok Besar parantos ngahiji.Kiwari, Tembok Besar ngagaduhan ampir 100 pagawé.Sadaya staf kami komitmen pikeun mastikeun sareng terus ningkatkeun kualitas produk sareng jasa.

Gumantung kana tim insinyur aplikasi anu kuat, kami komitmen pikeun ngadukung para nasabah dina sababaraha industri ti waktos prosés disetél di laboratorium dugi ka produksi skala pinuh.Urang ngawangun pabrik jeung ngajual sistem lengkep jeung geus nempatan pangsa pasar badag média filtration jero.

stean_img

Poto Awal OfPabrik

Sadaya kaagungan asalna tina awal anu gagah.Dina 1989, parusahaan urang dimimitian ti pabrik leutik sarta geus dimekarkeun jadi jauh.

Palanggan Kami-(3)
Palanggan Kami (2)

UrangPalanggan

Palanggan Kami (4)

Dina 30 taun kaliwat, Great Wall geus salawasna napel pentingna hébat kana R&D, kualitas produk jeung layanan jualan.

Kualitas anu ketat sareng kontrol lingkungan nalika manufaktur ngajamin standar kualitas luhur sareng kabersihan média filter Tembok Besar, sahingga nyumponan sarat khusus para nasabah.

Kiwari konsumén koperasi alus teuing jeung agén urang aya di sakuliah dunya: AB InBev, ASAHI, Carlsberg, Coca-Cola, DSM, Elkem, Ksatria Hideung Kuda Winery, NPCA, Novozymes, PepsiCo jeung saterusna.

Palanggan Kami (1)

WeChat

whatsapp