. Kertas saringan Minyak Cina Pikeun Klarifikasi Produsén sareng Pemasok Minyak |DEYI
  • banner_01

Kertas saringan minyak Pikeun Klarifikasi Minyak

Katerangan pondok:

Bahan baku selulosa murni dianggo dina produksi kertas saringan ieu, anu ngamungkinkeun aranjeunna dianggo dina tuangeun sareng inuman.Produk ieu utamana cocog pikeun cairan oily, kawas klarifikasi minyak plant jeung teknis jeung gajih, pétrokimia, minyak atah jeung widang lianna.
Rupa-rupa model kertas saringan sareng seueur pilihan kalayan waktos filtrasi opsional sareng tingkat ingetan, nyumponan kabutuhan viskositas individu.Ieu bisa dipaké kalawan pencét filter.


  • Kelas:Beurat per UnitArea (g/m2)
  • OL80:80-85
  • OL130:110-130
  • OL270:265-275
  • OL270M:265-275
  • OL270EM:265-275
  • OL320:310-320
  • OL370:360-375
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngundeur

    Kertas saringan minyak Pikeun Klarifikasi Minyak

    Bahan baku selulosa murni dianggo dina produksi kertas saringan ieu, anu ngamungkinkeun aranjeunna dianggo dina tuangeun sareng inuman.Produk ieu utamana cocog pikeun cairan oily, kawas klarifikasi minyak plant jeung teknis jeung gajih, pétrokimia, minyak atah jeung widang lianna.
    Rupa-rupa model kertas saringan sareng seueur pilihan kalayan waktos filtrasi opsional sareng tingkat ingetan, nyumponan kabutuhan viskositas individu.Ieu bisa dipaké kalawan pencét filter.

    Kertas filter minyak Aplikasi

    Kertas saringan Great Wall kalebet sasmita anu cocog pikeun filtrasi kasar umum, saringan halus, sareng nahan ukuran partikel anu ditangtukeun nalika klarifikasi rupa-rupa cair.Kami ogé nawiskeun sasmita anu dianggo salaku septum pikeun nahan bantosan saringan dina pelat sareng pigura saringan pencét atanapi konfigurasi filtrasi anu sanés, pikeun ngaleungitkeun tingkat partikel anu rendah, sareng seueur aplikasi anu sanés.
    Sapertos: produksi alkohol, inuman lemes, sareng inuman jus buah, pamrosésan tuangeun sirop, minyak goreng, sareng pondok, pagawean logam sareng prosés kimiawi sanés, pemurnian sareng pamisahan minyak bumi sareng lilin.
    Mangga tingal pituduh aplikasi pikeun inpormasi tambahan.

    Kertas saringan oli

    Kertas saringan oli Spésifikasi Téknis

    Kelas: Massa per UnitArea (g/m2) Ketebalan (mm) Waktos Aliran (s) (6ml①) Kakuatan Bursting Garing (kPa≥) Kakuatan Bursting Baseuh (kPa≥) warna
    OL80 80-85 0.21-0.23 15″-35″ 150 ~ bodas
    OL130 110-130 0.32-0.34 10″-25″ 200 ~ bodas
    OL270 265-275 0.65-0.71 15″-45″ 400 ~ bodas
    OL270M 265-275 0.65-0.71 60″-80″ 460 ~ bodas
    OL270EM 265-275 0.6-0.66 80″-100″ 460 ~ bodas
    OL320 310-320 0.6-0.65 120″-150″ 450 ~ bodas
    OL370 360-375 0.9-1.05 20″-50″ 500 ~ bodas

    *①Waktu anu diperlukeun pikeun 6ml cai sulingan ngaliwatan 100cm2kertas saringan dina suhu kira-kira 25 ℃.

    Bentuk suplai

    Disadiakeun dina gulungan, lambar, cakram sareng saringan anu narilep ogé potongan khusus palanggan.Sadaya konvérsi ieu tiasa dilakukeun ku alat khusus urang sorangan.Puntenngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.

    • Gulungan kertas tina rupa-rupa lebar sareng panjang.
    • Filter bunderan kalawan liang puseur.
    • cadar badag kalayan liang persis diposisikan.
    • Wangun spésifik kalayan suling atanapi nganggo lipatan..

    Hubungi kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep, kami bakal nyayogikeun produk anu langkung saé sareng jasa anu pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    WeChat

    whatsapp