• banner_01

Organisasi kagiatan

Dina soré 25 Nopémber 2020, Ibu Du Juan sumping di kampus Benxi Universitas Farmasi Shenyang sareng 10 staf saringan tembok hébat, sareng patepang sareng diréktur Anping tina Kepala Bagian, Meng Yi, timbalan sekretaris panitia Partai. nu College of apoték, Liu Yucheng, timbalan sekretaris panitia Partéy tina College of Téknik Farmasi, Wang Shuangyan, timbalan sekretaris panitia Partéi tina College of Kedokteran Cina tradisional, Zhang Haijing, timbalan sekretaris panitia Partéi tina College. élmu hirup jeung biopharmaceutical Wang Haixia, timbalan sekretaris panitia Partéi sakola administrasi bisnis, jeung pamingpin sakola séjén kungsi bursa cordial.

Jam 14:30, upacara pangajén pikeun "Beasiswa Tembok Besar Du Zhaoyun" sacara resmi dilaksanakeun di aula kuliah sakola.Ibu Du Juan masihan panghargaan sareng nyandak poto grup sareng sapuluh mahasiswa anu meunang beasiswa.Ibu Du Juan ngaharepkeun murid anu meunang pangajén: anjeun mangrupikeun pembudidaya Élmu Farmasi di hareup.Kuring miharep anjeun bisa inherit sikep ilmiah tur rigorous generasi heubeul urang farmasi.Dina era pasca wabah, anjeun kedah kerja langkung keras, janten tulang tonggong nagara, sareng narékahan pikeun ngawangun tanah air sareng ngawujudkeun nilai anjeun sorangan.

Salila upacara, Wang Dan, diréktur jualan of Great Wall filtration, Wang song, diréktur teknis, sarta Yan Yuting, sales manager, ogé dibagikeun kalawan guru jeung siswa konsep budaya jeung aplikasi produk widang filtration Great Wall, nulungan siswa nyaho hadé ngeunaan filtration témbok hébat.Dina waktos anu sami, aranjeunna ogé diondang pikeun nganjang filtrasi Tembok Besar.

anyar (3)

anyar (1)

Dina ahir upacara, Lurah Anping nyieun kacindekan anu éndah atas nama pingpinan sakola.Kapala Anping hatur nuhun kana filtrasi tembok ageung pikeun sumbanganna sareng ngajelaskeun prosés pangwangunan sakola.Unggal pamilon ieu deeply dipindahkeun ku sajarah ieu Nalika babagi niat aslina tina beasiswa, Ibu Du Juan ngomong kalawan cimata dina panon nya: "Gagasan nyetel beasiswa asalna tina plot serial TV "Di Jalan": karakter Liu Da ngomong, 'Jenny (kakasih Liu Da urang) teu ninggalkeun kuring.Kuring nyetél dana cinta dina nami anjeunna sareng kuring nganggo bentuk sanés pikeun ngajaga anjeunna sareng kuring '.plot ieu deeply dipindahkeun kuring.Jigana bapa kuring (Mr. Du Zhaoyun) ogé bisa cicing jeung kuring jeung Tembok Besar ku cara kieu.Pangéling-ngéling bapa ogé émut ka bapa.Mugia tiasa neraskeun sumanget pengrajin, cinta sareng sumanget wirausaha bapa.Ku kituna, abdi hoyong nyetél beasiswa ieu ".

Upacara pangajén téh ngan sapoé deui ti Thanksgiving di Jabar.Dina budaya barat, sukur mangrupa festival pikeun kulawarga ngumpul;Ngadegna "Beasiswa Tembok Besar Du Zhaoyun" ogé parantos ngahijikeun deui dua generasi Tembok Besar dugi ka sababaraha tingkat.

Melak siki harepan.Kami ngarepkeun éta pikeun ngasuh akumulasi mahasiswa, tumbuh merek anu hébat, sareng nyebarkeun amal spiritual para pangusaha dimana-mana.

anyar (2)


waktos pos: Jan-06-2022

WeChat

whatsapp