• banner_01

Poé Awéwé Internasional - Hayu Kahirupan Jadi Puisi

0

Urang babarengan ngagungkeun Poé Awéwé Internasional.Harga diri, perbaikan diri, kapercayaan diri, sareng cinta diri mangrupikeun usaha urang;gentleness, virtuousness, Persib, jeung kumawula kareueus urang;dina perjalanan kahirupan, urang sigana biasa, tapi urang wani nahan satengah langit sareng ngajantenkeun dunya langkung endah sareng terang, janten bentang anu indah dina kahirupan.
Dina Poé Awéwé Internasional ieu, Filtrasi Tembok Besar ngaluncurkeun déklamasi sajak anu témana “Hayu Hirup Pinuh Puisi”.Dina waktu luang sibuk gawé, sarerea ngagunakeun waktu sésana pikeun nyiapkeun latihan jeung kreasi.Sajak-sajak anu milu déklamasi sajak kaasup sajak aslina "Awéwé jeung Pahlawan, Mawar Sonorous", "Ka Poé Awéwé dina 8 Maret", jeung sajabana, kitu ogé sajak diadaptasi, anu pinuh ngagambarkeun Hatur nuhun kana versatility jeung perhatian dulur urang ieu. acara.
Great Wall Filters karyawan awéwé akun pikeun 45%, nu sabenerna nahan nepi satengah langit.Aranjeunna taliti sareng éfisién nyayogikeun jaminan langsung pikeun produk anu stabil sareng aman di jabatan bungkusan sareng jabatan kualitas: di jurusan logistik, aranjeunna tiasa tahan tekanan anu dibawa ku wabah pikeun mastikeun kasalametan barang.
Kabéh dikirimkeun ka unggal customer;di departemén keuangan sarta departemén administrasi tanaga, aranjeunna digawé tirelessly guna mastikeun yén sagalana geus rengse, sarta maranéhanana éta ngarojong neneng;di departemén jualan, aranjeunna overcame sagala kasusah, dibuka nepi pasar, ngajalin payun, innovated produk anyar, sarta nembongkeun kakuatan vanguard sarta vitalitas tina Rose Legion.vitalitas.Aya ogé sababaraha pagawé awéwé anu ngiringan produksi sareng tetep tetep dina padamelanna.Ieu hanjakalna saeutik yén maranéhna teu bisa ilubiung dina sakabéh éta.
Kami di dieu pikeun ngarasakeun kabagjaan nu liburan brings ka urang, ngarasakeun waktu éndah ieu: kami di dieu pikeun muka hate urang jeung unleash karep urang.

2

Karyawan Tembok Besar nyieun sajak sorangan:
"Pahlawan Awéwé, awéwé beusi"

 

Tanpa panangan anu kuat, aranjeunna ogé kesang sapertos lalaki

Teu aya baju modis, tapi masih tiasa heroik.Maranéhna ngajauhan hiruk-pikuk kota

Milih lengket kana garis produksi

Aranjeunna lemah lembut, bermartabat, dewasa, sareng terampil, sareng aranjeunna masih tiasa nahan satengah dunya dina pos.

Aranjeunna pagawe Tembok Besar Awewe

Mawar anu dipuji leumpang ka bengkel produksi

bising mesin teu ngaganggu impian maranéhanana

Gelombang panas nu ngagelebug teu bisa luntur beungeutna

Caang soré ngabeureumkeun beungeut

Késang ngemplong kana kalung hérang

Beungeutna beuki geulis

Seungitna leuwih jauh

cium pamit ka barudak saré

Gently nutup trivialities jeung kahaneutan imah

Aranjeunna ibarat mawar mekar ka pabrik-pabrik anu luhur

Nambahkeun saeutik agility jeung brilliance ka pabrik

Ngoyagkeun lebu

Sapanjang jalan ku nyanyi jeung seuri

Aduh~

Pagawé Awéwé Tembok Besar–Mawar Clanging

Anggo kelembutan sareng kateguhan pikeun ngagambarkeun masa depan Tembok Besar kalayan kerja keras sareng dedikasi

Pausahaan geus disiapkeun Jiuyang pot kaséhatan pikeun sakabéh pagawé awéwé, hoping yén dulur bakal "kasehatan lampu, bener masak anyar", sangkan diri leuwih geulis, sarta babagi inuman nikmat jeung senang sareng anjeun.Phalaenopsis anu mekar ogé disayagikeun khusus pikeun para karyawan anu ilubiung dina maca sajak.Basa kembang Phalaenopsis nyaéta: kabagjaan, ngalayang ka anjeun, anu ogé pangharepan perusahaan.

Dina Poé Awéwé Internasional tanggal 8 Maret, Saringan Tembok Besar ngucapkeun salam meriah sareng ucapan salamet ka awéwé anu rajin dina posisi anu béda!
Dupi anjeun némbongkeun tenderness ka dunya jeung napsirkeun nyanghareupan awéwé kontemporer kalawan tenacity: nalika anjeun kerja keras ka caang jeung meunang hormat jeung profesionalisme jeung kakuatan anjeun;nalika anjeun wani nangtukeun kahirupan anjeun sorangan, rébuan jalma sareng rébuan rupa, masing-masing éndah.

1

Tembok Besar Shenyang teu hilap niat aslina salami 33 taun, maju ka payun, sareng kéngingkeun pujian rébuan konsumén.Dedicated pikeun ngawangun merek abad-lami.Ayeuna, produkna parantos diékspor ka langkung ti 20 nagara sareng daérah sapertos Jepang, Australia, Pakistan, sareng Inggris.Candak tanggung jawab sosial, nyebarkeun énergi positip sareng nyebarkeun kaéndahan.


waktos pos: Mar-28-2022

WeChat

whatsapp