• banner_01

Biotéh

  • Ékstraksi biologis

    Ékstraksi biologis

    Alami sareng Murni Éta sadayana dimimitian di kebon anggur.Tujuan kami nyaéta pikeun nyangking buah-buahan kerja keras anjeun tina kebon anggur kana botol - alami sareng murni.Média filter jero hébat ngarojong prosés ieu. Pikeun kahiji kalina média filter jero revolusioner tur inovatif ngamungkinkeun pikeun ngagabungkeun standar strictest kaamanan mikrobiologis jeung pangropéa pinuh ku kelir berharga jeung ...
  • Vaksin

    Vaksin

    Alami sareng Murni Éta sadayana dimimitian di kebon anggur.Tujuan kami nyaéta pikeun nyangking buah-buahan kerja keras anjeun tina kebon anggur kana botol - alami sareng murni.Média filter jero hébat ngarojong prosés ieu. Pikeun kahiji kalina média filter jero revolusioner tur inovatif ngamungkinkeun pikeun ngagabungkeun standar strictest kaamanan mikrobiologis jeung pangropéa pinuh ku kelir berharga jeung ...
  • Farmasi

    Farmasi

    Alami sareng Murni Éta sadayana dimimitian di kebon anggur.Tujuan kami nyaéta pikeun nyangking buah-buahan kerja keras anjeun tina kebon anggur kana botol - alami sareng murni.Média filter jero hébat ngarojong prosés ieu. Pikeun kahiji kalina média filter jero revolusioner tur inovatif ngamungkinkeun pikeun ngagabungkeun standar strictest kaamanan mikrobiologis jeung pangropéa pinuh ku kelir berharga jeung ...
  • Kertas tés

    Kertas tés

    Alami sareng Murni Éta sadayana dimimitian di kebon anggur.Tujuan kami nyaéta pikeun nyangking buah-buahan kerja keras anjeun tina kebon anggur kana botol - alami sareng murni.Média filter jero hébat ngarojong prosés ieu. Pikeun kahiji kalina média filter jero revolusioner tur inovatif ngamungkinkeun pikeun ngagabungkeun standar strictest kaamanan mikrobiologis jeung pangropéa pinuh ku kelir berharga jeung ...

WeChat

whatsapp